Thuis

Dezhou Huiyang Biotechnology Co., Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

De Biotechnologieco. van Dezhouhuiyang, Ltd werd opgericht in 2003, dat in Shandong-Provincie, China, een mooie plaats met geschikt vervoer de plaats bepaalde van. Nu toegekend met „nationale het kredietonderneming van de AMERIKAANSE CLUB VAN AUTOMOBILISTENrang“, „high-tech onderneming“, „belangrijke onderneming in landbouwindustrialisatie van Shandong-provincie“, en „innovatieve proefonderneming“.

De Biotechnologieco. van Dezhouhuiyang, Ltd. Hoofdzakelijk wordt gewijd aan de productie en R&D van Trehalose, Deltalactone van Glucono (GDL), Gluconic Zuur, Erythritol en Trehalose-stroop met gistingstechnologie. De output is 10000tons van Deltalactone GDL, 15000tons van Glucono trehalose, Gluconic Zuur van 5000tons elk jaar.

Onze producten zijn Kosjer, verklaarde MUI, OU en HALAL, en wij zijn ISO 22000, ISO14001 geweest, ISO9001 die sinds 2003 wordt verklaard. Gecombineerd met strikte productieprocessen, eersteklas R&D, en gedisciplineerd handelsplatform, vormden wij een sterk merk in de internationale markt die 120 landen en gebieden in de wereld omvat.

De technologieinnovatie is een duurzame macht voor de ontwikkeling van Huiyang. Om de producten van uitstekende kwaliteit te verstrekken aan het publiek en naar een natuurlijkere en gezondere toekomst te leiden, legde Huiyang een een biotechnologiebasis, R&D-een gistingscentrum, en laboratorium van de producttoepassing vast. Met de technische ondersteuning van QILU-universiteit van technologie, universiteit zijn de Oost- van China van wetenschap en technologie, Nanjing-de Universiteit van technologie, het productievolume en de productkwaliteit hoogst beter.

China Dezhou Huiyang Biotechnology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

De Biotechnologieco. van Dezhouhuiyang, Ltd werd opgericht in 2003, dat van geavanceerd technisch en geavanceerd materiaal afhangt, onze ondernemingen heeft gemaakt gezonde, regelmatige, en snelle ontwikkeling en de producten die wij en de dienst hebben verdeeld wij kunnen verlenen meer en meer uitgebreid geworden. Gecombineerd met strikte productieprocessen, eersteklas R&D en gedisciplineerd handelsplatform, vormden wij een sterk merk in de internationale markt die 120 landen en gebieden in de wereld omvat.

China Dezhou Huiyang Biotechnology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Dezhou Huiyang Biotechnology Co., Ltd Dezhou Huiyang Biotechnology Co., Ltd Dezhou Huiyang Biotechnology Co., Ltd Dezhou Huiyang Biotechnology Co., Ltd Dezhou Huiyang Biotechnology Co., Ltd
1 2 3 4 5
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : Huiyang

Aantal werknemers : 200~300

Jaarlijkse omzet : 0.2 million-1 million

Opgericht Jaar : 2003

Export pct : 50% - 60%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Dezhou Huiyang Biotechnology Co., Ltd Certificaten China Dezhou Huiyang Biotechnology Co., Ltd Certificaten China Dezhou Huiyang Biotechnology Co., Ltd Certificaten China Dezhou Huiyang Biotechnology Co., Ltd Certificaten